Noelia Romero, l'excompliance officer del Barça, podria tornar al Barça
Noelia Romero, agent de compliment del Barça, va ser acomiadada de forma improcedent
Barça

El jutge considera improcedent l'acomiadament de l'agent de compliment del Barça

La sentència del Jutjat Social número 8 de Barcelona obliga el club blaugrana a indemnitzar-la amb gairebé 15.000 euros o a readmetre-la com a treballadora

El Jutjat Social número 8 de Barcelona considera improcedent l'acomiadament de Noelia Romero, agent de compliment del Barça, i obliga el club a indemnitzar-la amb 14.717,37 euros o readmetre-la com a treballadora, a la sentència que s'ha firmat aquest dijous, a la qual ha tingut accés EFE.
 
El jutge Juan Manuel Fernández conclou que la demandant "no va cometre cap falta molt greu o greu susceptible de ser sancionada amb un acomiadament disciplinari, tot i que és cert, però, que va incórrer en alguna demora o petita irregularitat en l'exercici de les seves funcions, però amb una transcendència disciplinària ínfima".
 
Així, el jutge sustenta la seva sentència en "l'absència de concreció o la prescripció de gairebé totes les faltes que se li imputen, i també perquè cap dels retrets que se li dirigeixen revesteix real entitat disciplinària".

El jutge considera en la seva sentència que la decisió que va prendre l'expresident blaugrana Josep Maria Bartomeu va ser una represàlia pel seu intent d'investigar el Barçagate.

Anar al contingut