ESPORT

"El Justiciero de Strava", un vigilant de les normes durant el confinament

Aquest compte d'Instagram recull l'activitat d'usuaris de l'aplicació Strava que incompleixen els requisits per fer esport a l'aire lliure durant aquests dies

Lluís Cervelló Actualitzat
TEMA:
Esports

Quan dissabte passat, dia 2 de maig, es va obrir la porta a tornar a fer esport a l'aire lliure, el decret del govern espanyol establia unes limitacions. Cal fer esport de manera individual i amb una limitació geogràfica dins del mateix municipi on es viu.

Aquestes normes, però, no sempre es compleixen. En alguns casos, això es fa evident quan els esportistes decideixen publicar la seva activitat física a través de les xarxes socials. Hi ha moltes aplicacions que permeten seguir per GPS del recoregut que es fa, a peu o en bicicleta. D'aquesta manera, es pot controlar la distància recorreguda, el temps emprat, el desnivell superat...

El que pocs imaginaven és que apareguessin alguns comptes que es dediquen a posar la lupa sobre aquells esportistes que no compleixen amb els requisits marcats per fer esport en aquesta època de confinament.

"El Justiciero de Strava", amb més de 600 seguidors a Instagram, s'està fent famós aquests dies mostrant desenes d'exemples de gent que incompleix la normativa.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Captura obtinguda del perfil públic de Roger González a Strava. #eljusticierodestrava

Una publicación compartida de El Justiciero de Strava (@el_justiciero_de_strava_) el

ARXIVAT A:
Esports
Anar al contingut