El Junior ha portat la iniciativa i s'ha acabat classificant en la tanda de "shoot-out" (@RFE_Hockey
Hoquei herba

Junior i Polo es classifiquen per a les semifinals de la Copa de la Reina

L'equip santcugatenc s'ha imposat al CD Terrassa en la tanda de "shoot-out" (4-2), mentre el Polo ha apallissat la Reial Societat (6-0)

Actualitzat

La igualtat ha estat protagonista en el primer partit dels quarts de final de la Copa de la Reina entre el Junior i el Club Deportiu de Terrassa, fins al punt que ha calgut la tanda de "shoot out" per proclamar vencedor el Junior, després de l'1-1 al final del temps reglamentari.

L'equip santcugatenc s'ha avançat al marcador amb un gol d'Estefania Piris que, amb poc angle, ha aprofitat un rebuig de la defensa de l'equip adversari. Julia Strappato, poc després, ha empatat per a les terrassenques després d'un penal. En la represa, el Junior ha estat qui més ha buscat el segon gol, però no se n'ha sortit.

A la tanda de "shoot-out", les jugadores del Junior han estat mes encertades (3-1): Marta Grau, Berta Serrahima i Mariona Serrahima han aconseguit superar la portera del Terrassa, Anna Colomer; per l'equip egarenc només ha marcat Laura Bruguera.

El Polo goleja la Reial

En el segon partit de quarts de final, el Polo s'ha mostrat molt superior a la Reial Societat i ha acabat vencent amb un resultat d'escàndol (6-0). Marta Segú ha marcat tres dels gols del Polo, que a la mitja part ja guanyava per 3-0. També han vist porta Marlies Verbruggen, Isa Zaldúa i Sofía Darnay.  

Anar al contingut