Daniil Dubov
Daniïl Dubov no vol portar mascareta per una qüestió de principis
Escacs

El jugador d'escacs Daniïl Dubov perd una partida per negar-se a portar mascareta

El rus es nega a jugar amb mascareta després que un membre del seu equip hagi donat positiu i no es presenta en la seva partida contra el neerlandès Giri

Redacció Esport3Actualitzat

La relació entre l'esport i la covid continua generant situacions de conflicte, com el cas del gran mestre d'escacs Daniïl Dubov. El rus s'havia d'enfrontar al neerlandès Anish Giri, en la setena ronda del Torneig Steel Master, que es disputa a Wijk Aan Zee, als Països Baixos. Hores abans, un membre del seu staff havia donat positiu.

Tot i que Dubov, de 25 anys, s'ha fet un test ràpid amb resultat negatiu i una PCR, pendent de resultat, l'organització li ha demanat que jugués amb mascareta per protegir el seu rival. El jugador rus s'hi ha negat per una qüestió de principis i no s'ha presentat a la partida, fet que li ha comportat la derrota per incompareixença.

Dubov va ser un dels ajudants del campió del món d'escacs, Magnus Carlsen, en l'últim Mundial. Precisament, Carlsen domina el torneig ,empatat a 4 punts amb l'indi Vidit i l'azerbaidjanès Mamedyanov. La competició acabarà el 30 de gener.

Anar al contingut