Eden Hazard en una imatge d'una anterior lesió.(Reuters)
Futbol

Eden Hazard i Marcelo, descartats per al clàssic contra el Barça

La lesió del belga és més seriosa del previst inicialment i el lateral brasiler estarà tres setmanes de baixa

Actualitzat

Tot i que els primers pronòstics apuntaven que en deu dies estaria a punt, Eden Hazard no podrà jugar el clàssic. Lesionat a finals de novembre en el partit contra el PSG de la Lliga de Campions, el davanter belga del Reial Madrid té una petita fissura a la cama dreta, fet que amplia el període de baixa estimat inicialment. Aquesta ampliació implica que Hazard no podrà jugar el clàssic contra el Barça del 18 de desembre. Òbviament, tampoc jugarà aquest dissabte contra l'Espanyol.

En un principi es pensava que Hazard tenia una forta contusió, però la falta d'evolució els dies posteriors ha portat els serveis mèdics a fer noves exploracions, que han revelat l'existència de la microfissura.

Marcelo també es perd el clàssic

Les desgràcies no venen soles per al Reial Madrid, que haurà de prescindir de Marcelo les tres pròximes setmanes. El lateral brasiler té una lesió al soli de la cama esquerra i està descartat per al Barça-Madrid, el duel entre els actuals colíders de la Lliga. És la quarta lesió de la temporada per a Marcelo, que haurà de veure com Ferland Mendy li agafa el relleu en el carril esquerre.

Bale, baixa contra l'Espanyol

Tercera mala notícia de la jornada en forma de lesió per al madridisme. Gareth Bale, tan procliu a les lesions com el mateix Marcelo, també té la baixa mèdica, en el seu cas per un edema al bíceps femoral de la cuixa esquerra. La lesió de Bale no és tan greu com les dels seus companys i es preveu que en tindrà per a una setmana de baixa. Es perdrà els partits contra l'Espanyol i davant el Bruges de Lliga de Campions i podria reaparèixer el diumenge 15 contra el València.  

 

ARXIVAT A:
El Clàssic
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut