Busquets consola Rafinha en el moment d'abandonar el terreny de joc (@fcbarcelona)
Busquets consola Rafinha en el moment d'abandonar el terreny de joc (@fcbarcelona)
Barça

El jugador del FC Barcelona Rafinha, 4 mesos de baixa després de ser operat del genoll dret

El jugador brasiler ha estat operat del genoll i necessitarà 4 mesos per recuperar-se, cosa que el deixa fora de combat fins la temporada vinent

Actualitzat

El jugador del FC Barcelona Rafinha s'estarà 4 mesos de baixa després de l'artroscòpia al genoll dret per solucionar la seva lesió al menisc intern que aquest divendres al migdia li han practicat els doctors Ramon Cugat i Ricard Pruna. El migcampista es va lesionar diumenge en el triomf del Barça al camp del Granada (1-4).

El primer diagnòstic va ser "una petita lesió" al menisc intern del genoll dret. Els serveis mèdics del club van descartar en primera instància el quiròfan i van establir un termini de 48 hores per veure la seva evolució abans de decidir un tractament. El nou examen va fer variar el criteri respecte a una operació.

Rafinha serà baixa pel que resta de temporada, en el seu curs més golejador com a blaugrana amb 7 gols en 28 partits, 6 a la Lliga i l'altre a la Copa del Rei. Luis Enrique perd una de les seves peces per afrontar el tram final de la Lliga, l'eliminatòria de quarts de la Lliga de Campions contra la Juventus i les posteriors si l'equip surt victoriós, i la final de la Copa del Rei.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut