Guillem Vives ha decidit davant de Norris Cole (acb Photo / G. Pozo-R. Pozo)
Bàsquet

El Joventut trenca la maledicció de Màlaga i segueix tercer (72-76)

Tot i desaprofitar un avantatge de 20 punts, el Joventut ha sabut jugar millor l'últim minut a Màlaga i ha guanyat en una pista on només havia sumat tres vegades en el que portem de segle XXI

Redacció Esport3Actualitzat

L'assignatura pendent del Joventut eren els partits fora de casa i avui ha aconseguit un d'aquells triomfs que permeten fer un salt qualitatiu important. No en la classificació, ja que la Penya seguirà en una privilegiada tercera posició. Al ritme de Guillem Vives i amb un Pau Ribas que segueix en estat de gràcia, els verd-i-negres han sotmès l'Unicaja de Katsikaris durant molts minuts. Afegint una gran defensa, han marxat al descans amb un contundent 30-47.

Però al Martín Carpena hi acostuma haver un moment en què l'Unicaja mossega, els talentosos jugadors del perímetre local s'entonen i la temperatura puja molt. La Penya, un equip que cuida molt bé la pilota, n'ha començat a perdre i s'ha trobat amb els malaguenys a sobre en el tram final. L'Unicaja s'ha posat al davant, però els de Carles Duran no han perdut els nervis. Guillem Vives ha assumit magistralment la direcció i una suspensió seva ha posat el 72 a 74. Després Carlos Suárez ha fallat un triple i Norris Cole un tir de 2 per empatar. I Pau Ribas -21 punts i 5 triples- ha posat el 72 a 76 enmig de les celebracions badalonines. 9 victòries i 4 derrotes per a un Joventut que ja és virtualment de Copa.

 

ARXIVAT A:
ACBReus
Anar al contingut