Ferran Bassas anota davant la mirada del gegant Christ Koumadje
Ferran Bassas anota davant la mirada del gegant Christ Koumadje (acb Photo / D. Grau)
Bàsquet

El Joventut tanca una setmana intensa amb una pallissa contra l'Estudiantes (97-70)

En el tercer partit en cinc dies, el Joventut ha provocat una destrossa important a l'Estudiantes. Tot i les baixes de Zagars, Ribas, Dawson i Morgan, la Penya s'ha exhibit i ha fet debutar dos jugadors més del planter

L'Estudiantes ha arribat a Badalona amb el sostre de l'ACB: Christ Koumadje, del Txad, un 2,24. Però ni ell, ni el dominicà Ángel Delgado ni l'exjugador del Força Lleida Víctor Arteaga han estat rivals per a Tomic i Birgander. Els dos cincs verd-i-negres han rebut bones pilotes dels companys i han resolt amb encert. També Brodziansky ha castigat des de fora i des de dins.

Domini no només anotador dels de Carles Duran, sinó també en el rebot. La Penya ha marxat el descans amb un 22-10 en aquest apartat. I amb un altre triple al límit de la botzina de Ferran Bassas se n'anava als vestidors amb un contundent 51-33.

L'Estudiantes ha tornat al parquet amb una defensa zonal. Però sense comunicació i esforç, aquest tipus de defenses poden ser una broma. I així ha estat, amb la diferència que s'ha disparat fins als 27. L'últim recurs del tècnic Javier Zamora ha estat una pressió a tota la pista, però ha contingut l'allau verd-i-negra només una estona.

L'últim període, amb diferències per sobre dels 30, ha servit per gaudir, celebrar grans jugadors, descansar -dimecres hi ha partit d'EuroCup per Esport3, i fer debutar dos jugadors més del planter: el base Roger Martí i l'aler holandès Yannick Kraag.

 

La Penya va guanyar contra l'Unics Kazan, però el desgast de la setmana els va passar factura contra el Fuenlabrada:

 

 

ARXIVAT A:
PenyaACB
Anar al contingut