Mal partit de la Penya a Gran Canària (acb Photo / D. Grau)
Bàsquet

El Joventut, superat àmpliament pel Gran Canària (84-103)

A diferència del partit a València, el Joventut no ha sabut aprofitar que el Gran Canària jugava el tercer partit -aquest i els dos de semifinals de l'Eurocup- en sis dies. I s'ha vist desbordat per l'allau ofensiva visitant de la primera part. Ha reaccionat en el tercer, però ha tornat a oferir una pobra versió en l'últim.

Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
ACB

El Gran Canària no és el pèssim equip de la primera volta i ha aconseguit arribar a les semifinals de l'Eurocup -el Mònaco li ha barrat el pas a la final aquesta setmana. El Joventut, eliminat als quarts en aquesta competició, ha sortit mancat de la intensitat defensiva necessària per competir contra un equip amb bona inèrcia. 17 a 29 en el primer quart i 17 a 26 en el segon. Tot dit. Més 21 pels de groc al descans amb recital del l'aler lituà Tomas Dimsa. La Penya troba a faltar a un altre aler, López-Aróstegui.

Només ha necessitat 10 minuts l'equip de Carles Duran per gairebé atrapar els de Porfi Fisac. Un quart en què l'esforç defensiu s'ha multiplicat i en què Dimitrijevic i Joel Parra han ofert un recital -16 punts avui per a Parra. Atenció al parcial local de 34-17. Però en el darrer quart els canaris han tornat a treure el seu repertori exterior, contra una Penya massa inestable i abatuda. 84-103 i el Joventut que dona vida al rival en la seva lluita per caçar l'última plaça del play-off. La setena pels badalonins, de moment, no perilla.

ARXIVAT A:
Penya ACB
Anar al contingut