El Joventut s'imposa al Nanterre i suma la segona victòria al Top 16 de l'Eurocup (95-90)

Els verd-i-negres s'han refet d'un mal primer quart i han acabat tombant la resistència del conjunt francès

El Joventut ha sumat la segona victòria consecutiva en el Top 16 de l'Eurocopa de bàsquet. Els de Badalona s'han imposat al Nanterre per un ajustat 95-90 en un partit amb moltes alternances en el marcador.

Els francesos guanyaven de 10 punts al final del primer quart (20-30), però la Penya ha aconseguit arribar al descans amb empat a 47. En començar el tercer quart, el Nanterre ha agafat avantatge, però novament la Penya ha reaccionat i ha aconseguit un parcial favorable de 26-19, que li ha permès gestionar el marcador en el definitiu quart.

Els verd-i-negres i el Mònaco dominen el grup amb dues victòries, mentre que el Nanterre i l'Unicaja encara no han guanyat. L'equip malagueny, per cert, pròxim rival del Barça als quarts de final de la Copa, ha destituït aquest dimecres Luis Casimiro.