Brodziansky ha destacat en la pallissa a Sant Sebastià (acb Photo / O. Araujo)
Bàsquet

El Joventut s'agrada i fa més gran la crisi del Guipúscoa (68-99)

El Joventut ha apallissat el cuer de l'ACB, un Guipúscoa que ja venia de perdre de més de 30 a Màlaga. L'atac de la Penya ha estat massa per a un rival catatònic, i que ha rebut els cops de martell de Brodziansky, 6 de 6 en triples

El Joventut vol retrobar-se amb el nivell d'abans del confinament, mentre que el Guipúscoa de Marcelona Nicola no té on agafar-se. Amb Ferran Bassas connectant amb Birgander i Brodziansky, la Penya ha arrencat amb un 2 a 12, que ha obligat al tècnic argentí a parar el partit i a provar-ho amb una defensa zonal. Els de Sant Sebasità han resistit una estoneta.

Perquè els verd-i-negres tenen molts punts a les mans i si no hi ha convenciment en la defensa rival, ja sigui individual o zona, et poden trinxar. 27 punts en el segon període, un parcial de 2-15 i màxima de 25 amb allau triplista. Pel què fa a l'atac local, poca producció més enllà dels 17 punts del pivot colombià Jaime Echenique. Parlant de pivots, Tomic ha reaparegut. No encara Pau Ribas.

La segona meitat ha servit per arribar als 30 de diferència, per certificar que Brodziansky estava en estat de gràcia -ha acabat amb un 6 de 6 en triples- i per fer debutar en la competició l'aler hongarès del planter Zsombor Maronka, que ja havia jugat dimarts en l'Eurocup. Primer partit de Maronka i partit número 273 en l'ACB per a Albert Ventura, el quart que més n'ha jugat com a verd-i-negre, superant Tomàs Jofresa.

 

ARXIVAT A:
PenyaACB
Anar al contingut