Tomic ha brillat en gairebé tots els aspectes (acb Photo / J. Bernal)
Bàsquet

El Joventut resisteix en la batalla física de Múrcia (84-91)

Dues hores i quart de molta exigència a Múrcia. Segona victòria seguida del Joventut en l'ACB per agafar moral de cara a la Copa. Ha debutat Demetrius Jackson i el tècnic rival, Sito Alonso, ha estat exclòs

Xevi BardoletActualitzat

Bassas ha comandat un bon inici de la Penya a Múrcia. I quan l'equip de Sito Alonso ha entrat de ple en el partit, s'ha vist un excel·lent bàsquet. Un Joventut que circulava bé la pilota contra un UCAM amb jugadors que remenen bé la bola i amb punts a les mans. Atenció al primer quart de l'aler del Sudan del Sud, Peter Jok, que amb 6 punts de mitjana, en portava ja 10.

Ha debutat Demetrius Jackson, amb moments interessants en el segon quart, i ha reaparegut Shawn Dawson. La Penya ha pogut afegir homes a un partit realment exigent a nivell físic. I ha trobat el seu millor bàsquet al tercer quart, amb un Tomic total -ha acabat amb 18 punts, 9 rebots i 5 assistències- i un López-Aróstegui que segueix inspirat -ja està amb un 71 de 72 en tirs lliures, brutal. Els verd-i-negres s'han disparat fins als 13 d'avantatge.

Però els badalonins segueixen sense noquejar el rival, com la setmana passada contra el Fuenlabrada, i han permès a l'UCAM que tornés a revolucionar el partit. L'entrenador, Sito Alonso, s'ha passat de voltes i ha estat exclòs per dues tècniques. El partit s'ha allargat més enllà de les dues hores -l'Instant Replay constant ho alenteix tot-, els murcians no s'han rendit ni amb la lesió de Frankamp i ha fet falta que Ribas posés serenor i Brodziansky finalitzés amb encert per sumar la segona seguida.

ARXIVAT A:
PenyaACB
Anar al contingut