Tomic i Shermadini, el duel interior de la jornada (acb Photo / E. Cobos)
Bàsquet

El Joventut perd amb l'intractable Tenerife (86-82)

El Joventut no ha pogut acabar amb la imbatibilitat del Tenerife. Malgrat fer un bon partit i un gran Tomic, el partit s'ha escapat al final per culpa de dues pilotes perdudes

El duel entre dos equips en forma al pavelló conegut com "La Hamburguesa" no ha decebut. Tomic i Shermadini, dos cincs dominants, tampoc. La Penya ha tingut problemes amb el georgià en la primera part. Shermadini no només anota, sinó que genera pels tiradors, i això el Tenerife ho ha aprofitat per obrir un perillós forat de 12 punts. Però el croat no s'ha quedat gens enrere. Ha agafat la responsabilitat i, amb l'ajuda de Pau Ribas, ha aconseguit que la Penya superés el mal moment i arribés al descans amb empat a 43.

Un Tomic, que seguia essent pal de paller de l'atac verd-i-negre i que ha encarat l'últim període ja amb un 29 de valoració. Els de Carles Duran dominaven el rebot, però veien com els locals es mostraven immensos des del triple. Després han vingut uns bons minuts de Zagars fent parella amb Dimitrijevic. Però amb tot per decidir, el de Macedònia del Nord i Ferran Bassas, han perdut dues pilotes que han fet mal. Perquè els de Txus Vidorreta, amb jugadors experimentats com Fitipaldo, Huertas o Doornekamp, no han perdonat. I Tomic -18 punts, 11 rebots i 5 assistències-, que havia rebut un cop a l'ull 5 minuts abans del final, ja no ha pogut posar-hi remei.

 

 

ARXIVAT A:
ACB
Anar al contingut