Derrotes de Penya i Manresa (EFE)
Eurocopa

El Joventut perd amb el Prometey (95-90) i el Manresa davant el Telekom Bonn (69-87)

Un increïble parcial de 16 a 0 ha deixat la Penya fora de joc, tot i que ha aconseguit reaccionar i salvar l'average amb un triple final de Joel Parra

Jordi RobirosaActualitzat

El Prometey és un equip ucraïnès que juga a la lliga letona: exili obligat a causa dels estralls de la guerra. Però es tracta d'un bon equip que ja du sis victòries consecutives a Europa i té un planter amb jugadors solvents: Kennedy, Balvin o Sanon, que avui han brillat especialment.

El Joventut ha sortit a la pista adormit, potser perquè semblava més aviat un matx jugat en pista neutral, amb poc públic i i poca fressa. Els ucraïnesos han agafat un ràpid avantatge de 12 punts (22-10), que ha arribat a ser de 15 a la primera meitat. Amb una cistella de l'ex Prat Agada s'ha arribat al descans amb el resultat de 49 a 38.

La Penya ha sortit endollada a la segona meitat i ha arribat a col·locar-se un punt amunt (56-57), però un increïble parcial de 16 a 0 ha deixat el resultat amb un desesperant 72 a 57 en contra al final del tercer període.

Però amb els alts i baixos que comentàvem, l'equip català ha reaccionat i ha competit pel partit: ha acabant salvant l'average (82-77 a l'anada) in extremis, cosa que li permetria col·locar-se líder si acaben empatats a victòries amb el Prometey.

 

 

Un Manresa deprimit cau davant del Telekom Bonn (69-87)

És allò que diuen: ase magre, carregat de nafres. Doncs això, un Baxi Manresa en posicions de descens en la Lliga ACB s'ha vist superat clarament avui per un equip que s'ha mostrat molt superior, el Telekom Bonn. I això que els manresans han sabut superar un mal inici i han arribat a tenir quatre punts de diferència en començar el segon període (29-25).

Però a partir d'aquí un parcial de 0 a 13 i s'ha acabat la història. Un Manresa que ho intentava, però que no se'n sortia. I ja no només es tracta de qualitat, de talent, sinó, i sobretot, de mentalitat. El basquetbol és un joc mental i, ara mateix, els bagencs no en van sobrats, d'esperit positiu.

 

 

El Telekom ha arribat a tenir 25 punts de diferència (51-76), que al final han estat 18 gràcies al punt d'honor de l'equip i a un Jerrick Harding (19 punts) que ha estat el millor de l'equip. Ara toca passar pàgina. L'equip és força millor del que ha demostrat aquesta tarda al Nou Congost.

ARXIVAT A:
PenyaBàsquet Manresa
Anar al contingut