(@Penya1930)
Eurocup

El Joventut perd a la pista del Brescia i no pot certificar la classificació pel Top-16 (87-83)

Els de Carles Duran han arribat a perdre per 19 i han entrat en l'últim quart amb 16 punts de desavantatge, però han arribat al tram final amb opcions de victòria

Xevi BardoletActualitzat

El Joventut ha començat bé, amb Alen Omic castigant el Brescia, però els italians responien amb l'aler-pivot Kennet Horton, absolutament desbocat en la primera part. Ha anotat 19 punts en els primers vint minuts. Connor Morgan ha donat l'ensurt en sentir-se indisposat, tot i que ha pogut tornar al partit en el tercer quart. Però quan ho ha fet, la Penya ja estava en plena caiguda lliure. Havien encaixat 30 punts al segon quart i davant un equip que només n'havia anotat 39 en un partit sencer conra el Darussafaka.

I en el tercer període, la desconnexió ha estat també en atac. Hi ha hagut faltes de concentració que han permès que secundaris del Brescia com Laquintana o Zerini fessin els seus millors números. Els de Carles Duran han arribat a perdre per 19 i han entrat en l'últim quart amb 16 punts de desavantatge.

Els badalonins s'han conjurat per oblidar uns minuts nefastos i s'han posat a defensar. Perrín Bufford, que debutava en la competició, ha estat clau en la remuntada, amb encert (13 punts en 18 minuts) i amb una lluita que ha contagiat. Amb Prepelic a la banqueta, Dimitrijevic ha acabat liderant els verd-i-negres que han aconseguit entrar amb opcions en el tram final. Fins i tot han tingut dos triples per empatar el matx, però els tirs de Harangody i López-Arostegui han anat al ferro. Derrota per 87 a 83 i caldrà seguir treballant per assegurar la classificació per al Top-16 de l'Eurocup.