(acb Photo / M. Henríquez)
Bàsquet

El Joventut perd a Gran Canària i suma la tercera derrota seguida (96-85)

El Joventut es troba en el típic minisotrac lògic d'una llarga temporada. Ara caldrà treballar perquè no s'allargui. Avui, els de Carles Duran han acabat molt malament contra un millorat Gran Canària

Xevi BardoletActualitzat

Un Gran Canària en ratxa però encara molt necessitat en l'ACB ha comandat al principi, amb un enorme encert des de la distància. El Joventut concedia massa tirs alliberats al rival i els de Porfi Fisac han tingut una renda de 9 punts. La reposta verd-i-negra ha vingut també des de l'anotació. López-Arostegui veia cistella amb molta facilitat i seguia demostrant que aquest és el seu curs. Un clàssic "buzzer beater" de Ferran Bassa ha posat la Penya al davant abans del descans (44-45).

Ha semblat que el Joventut creixia en el partit, però Ferran Bassas ha fet la tercera falta i Neno Dimitrijevic ha tingut uns moments d'ofuscació. Els locals han tornat a portar la iniciativa, però amb diferències mínimes. Ha faltat més determinació i encert -tou Tomic en un parell d'accions sota el cèrcol- per contrarestar un equip que va per darrere en la classificació, però que té qualitat contrastadíssima. Albicy, AJ Slaughter, Okoye, Shurna, Earl Clark... Bons anotadors que han arribat als dobles dígits en punts i que han provocat la tercera derrota seguida d'una Penya que no ha acabat gens bé.

ARXIVAT A:
ACBPenya
Anar al contingut