Xabi López-Arostegui (Joventut) i Brandon Davies (Barça) lluiten per una pilota en el partit inaugural de la fase final de València (EFE)
Bàsquet

El Joventut juga el segon partit de la fase final de la Lliga ACB contra el Bilbao i el Barça, contra l'Unicaja

Els equips catalans juguen aquesta tarda el seu segon partit a la fase final de València

Redacció Esport3Actualitzat

Els representants catalans a la fase final de la Lliga Endesa tenen aquest divendres el seu segon compromís després d'haver-se enfrontat dimecres en el matx inicial de la competició. D'una banda, el Joventut se les haurà amb el Retabet Bilbao (15.30) mentre de l'altra, el Barça mesurarà les seves forces amb l'Unicaja de Màlaga (18.30). 

La Penya, després de posar contra les cordes el Barça en la primera jornada, espera sumar el primer triomf davant l'equip d'Àlex Mumbrú, que de la seva part, ve de perdre el duel basc davant el Baskonia (87-64) en la seva estrena a la fase final de València. El Bilbao va anar de més a menys en el seu partit, tot el contrari que un Joventut que a punt va estar de capgirar el marcador contra el Barça. 

  

Pel que fa a l'equip blaugrana, s'espera que per a aquest segon partit, el tècnic Svetislav Pesic compti amb Thomas Heurtel, reservat en el primer partit, per reforçar l'organització de joc de l'equip. Pau Ribas, que ha tingut un permís en ser pare recentment, està pendent dels resultats del seu test abans de reincorporar-se a la dinàmica de l'equip. Respecte a l'estrena, Pesic ha insistit en la necessitat de millorar en defensa.

  

 

 

ARXIVAT A:
ACBPenya
Anar al contingut