López-Aróstegui ha jugat el seu millor partit en l'ACB (acb Photo / D. Grau)

El Joventut guanya el Saragossa en la nit de López-Aróstegui (88-81)

Amb 28 punts, 6 de 7 en triples i 9 rebots, Xabi López-Arostegui ha estat fonamental perquè la Penya sumés la seva vuitena victòria en 11 partits. Ha estat un partit de parcials entre el Joventut i un Saragossa que millora, però que segueix enfonsat amb només dues victòries en 12 partits

Xevi BardoletActualitzat

El 7 a 0 d'inici del Joventut ha estat enganyós perquè s'ha vist un bon Casademont Saragossa a l'Olímpic. El necessitat equip aragonès -ara només 2 victòries en 12 partits- ha sortit amb el base acabat d'incorporar TJ Bray i aquest ha respost amb nota. En el segon període ha començat el duel anotador entre Xabi López-Aróstegui, en plena forma després del seu pas per la selecció espanyola, i Dylan Ennis. Una gran cistella de l'ex de l'Andorra ha posat el 39-44 al descans per al Saragossa.

La Penya ha tornat a sortir bé dels vestidors, amb un 11 a 0 que podia portar un canvi de dinàmica. Res més lluny de la realitat. L'equip de Sergio "El Oveja" Hernández trobava la inspiració d'Ennis, però també de Berzings i el jove base Javi García. Amb empat a 63, migdiada del Joventut al principi de l'últim quart i perillós 63 a 71 per als visitants. Els de Carles Duran ho han superat en un instant, amb López-Aróstegui llançat i un 17-2 semblava decantar el matx. Tampoc. Perquè en el partit dels parcials, un combatiu Saragossa ha pogut capgirar el marcador en l'últim minut. Un tap de Brodziansky i un triple de qui si no, de l'aler basc, han donat la vuitena victòria als verd-i-negres.