Com en la Lliga Catalana, Tomic ha sotmès l'Andorra (acb Photo / Albert Martín)
Bàsquet

El Joventut guanya a Andorra, pista maleïda les últimes temporades (87-89)

El Joventut ha sumat la tercera victòria en quatre partits en un fantàstic duel ofensiu contra l'Andorra. La Penya ha vençut en una pista que no havia conquerit des que els andorrans havien tornat a l'ACB. Els dos equips han estat molt bé des del triple i Tomic ha estat l'element diferencial a dins

Xevi BardoletActualitzat

Tyson Pérez, de la Lliga EBA a l'ACB en quatre anys, segueix demostrat que la seva progressió encara no ha tocat sostre. Un quatre total que ha patit avui la Penya, sobretot en una primera meitat molt entretinguda entre dos equips que ja s'havien vist en les semifinals de la Lliga Catalana. El Joventut ha estat enorme en el triple (11 de 17), però ha començat erràtic en els tirs a prop del cèrcol. I el millor director de joc ha estat Pau Ribas, el que més bé ha connectat amb Birgander en un bon segon quart verd-i-negre.

Tomic ha agafat el relleu en el tercer període, quan el Joventut ha agafat la iniciativa definitiva en el marcador. El croat, amb 19 punts i 9 rebots, ha imposat la seva classe davant el potencial físic dels africans de l'Andorra. Els de Carles Duran ho han hagut de treballar fins al final perquè els d'Ibon Navarro sempre es treuen ratxes de la màniga. Gràcies als bases Hannah i Senglin, i a algunes pèrdues absurdes dels badalonins, s'han posat amb 79-81 en l'últim minut. Però aleshores ha aparegut Dimitrijevic, amb dues jugades d'enorme talent per gairebé encarrilar el partit. Diem gairebé perquè Jelínek, planter verd-i-negre, ha tingut un triple per empatar un excel·lent duel ofensiu.

ARXIVAT A:
Penya
Anar al contingut