Albert Ventura en un duel contra l'Unicaja (@Penya1930)
Bàsquet

El Joventut de Badalona es retrobarà amb l'Unics Kazan en l'Eurocup

En el mateix grup A, també han quedat enquadrats el Partizan de Belgrad, el Reyer Venezia, el Bahcesehir d'Istanbul i el Bourg francès. La competició començarà el pròxim 30 de setembre

Redacció Esport3Actualitzat

L'Eurocup va donar moltes alegries, la temporada passada, als aficionats del Joventut de Badalona. Si més no, tots els partits jugats a l'Olímpic es van saldar amb victòria de la Penya i, en alguns casos, amb actuacions memorables per part dels de Carles Duran. L'aventura, però, va acabar just abans del Top 16. Aquest any, els verd-i-negres tornaran a Europa.

En el sorteig de la competició, celebrat aquest migdia, el Joventut ha caigut dins del grup A, en què se les haurà, d'entrada, amb l'Unics Kazan. L'any passat ja van coincidir en la primera fase del torneig, amb victòria a Badalona (90-73) i derrota a Rússia (86-74).

L'Unics Kazan és el cap de sèrie del grup, en què també han quedat enquadrats el Partizan de Belgrad, el Reyer Venezia italià, el Bahcesehir d'Istanbul i el Bourg francès. Els quatre primers es classificaran per a la segona fase d'aquesta Eurocup.

 

El quadre final de l'Eurocup, amb els quatre grups

El Morabanc Andorra, dins del grup C, se les haurà amb el Lokomotiv Kuban, el Lietkabelis, el Virtus Bolònia, el Mònaco i el Giants Antwerp. En el grup B, hi ha l'Unicaja Màlaga, amb el Buducnost, el Maccabi Rishon, el Germani Brescia, l'Ulm i el Boulogne Metropolitans 92. L'altre representant de la Lliga ACB, l'Herbalife Gran Canària, serà al grup D, amb el Promitheas Patras, el Trento, el Cedevita Olimpia Ljubljana, el Bursaspor i el Nanterre.

La temporada europea començarà el pròxim 30 de setembre. L'última edició no es va poder completar per culpa de la Covid.
Anar al contingut