Bàsquet

El Joventut de Badalona anuncia que surt oficialment del concurs de creditors

En una nota informativa a la seva web, el Joventut ha anunciat als seus accionistes i abonats que, des del 17 de juliol, el club ha finalitzat oficialment el procés concursal que va iniciar el 21 d'octubre del 2010. Això significa el cessament dels administradors concursals en les seves funcions i la tornada a la normalitat d'un club que ha passat per una de les situacions econòmiques més delicades de la seva història recent.

Actualitzat
En una nota informativa a la seva web, el Joventut de Badalona ha anunciat als seus accionistes i abonats que, des del 17 de juliol, el club ha finalitzat oficialment el procés concursal, la suspensió de pagaments, que va iniciar el 21 d'octubre del 2010. Això significa el cessament dels administradors concursals en les seves funcions i la tornada a la normalitat d'un club, el badaloní, que ha passat per una de les situacions econòmiques més delicades de la seva història recent.

Segons algunes informacions, el club ha acordat amb un 70% dels creditors el pagament del deute en un termini màxim de 6 anys. Pròximament, el president del consell d'administració del club, Jordi Villacampa, convocarà una roda de premsa on explicarà amb detall el resultat d'aquest concurs de creditors i la relació del club amb les diferents entitats i institucions que han participat en aquest procés.

Spalding vestirà els equips verd-i-negres

La marca esportiva Spalding ha arribat a un acord amb el Joventut de Badalona per equipar els seus equips durant les quatre pròximes temporades, segons ha informat el club badaloní. La firma esportiva substitueix Li Ning després que la firma xinesa, amb la qual el Joventut tenia contracte en vigor, es declarés en concurs de creditors fa unes quantes setmanes. Spalding amplia d'aquesta manera la seva relació amb la Lliga Endesa ja que serà el patrocinador de la pilota oficial de la competició i també equiparà als àrbitres.


Anar al contingut