La Penya ha caigut derrotada enfront del Fuenlabrada (EFE)

El Joventut cau davant del Fuenlabrada (93-84)

Derrota del Joventut al Pavelló Fernando Martín davant d'un Fuenlabrada assedegat i necessitat de victòries. Amb la que han aconseguit davant del conjunt català, els madrilenys ja en sumen dues a la Lliga Endesa (93-84).

El partit ha estat molt igualat, especialment a la primera meitat quan tant els verd-i-negres com els madrilenys han mantingut un pols de màxima intensitat. 48-48, al descans.

No ha estat fins al tercer quart quan s'ha començat a desequilibrar l'enfrontament a favor dels locals que, de mica en mica, jugada a jugada, han anat decantant el marcador cap del seu costat, 69-59, +10 punts. Ara bé, els de Carles Duran no han abaixat els braços i amb un triple d'Albert Ventura sobre la botzina del final del tercer quart han deixat el partit més que obert de cara a l'últim període (72-65).

Quan la Penya tenia la reacció a tocar, Ferran Bassas ha vist la cinquena falta personal, un contratemps important per al Joventut, que de mica en mica ha vist com les opcions de capgirar el partit s'anaven esvaint.

Dimitrijevic, amb 15 punts, 4 rebots i 5 assistències, ha estat l'home més valuós a l'equip de Carles Duran, seguit per un Xabi López-Aróstegui elèctric (14 punts i 6 rebots).