Bàsquet

El Joventut buscarà la segona victòria consecutiva al Top 16 de l'EuroCup contra el Nanterre

Els verd-i-negres, que van debutar amb una gran victòria a la pista de l'Unicaja, reben un rival teòricament assequible a l'Olímpic (Esport3, 20.45)

Redacció Esport3Actualitzat

El Joventut de Badalona jugarà aquest dimecres el segon partit del grup E del Top 16 de l'Eurocopa de bàsquet. Després de la important victòria a la pista de l'Unicaja, els verd-i-negres reben el Nanterre, que en la primera jornada va perdre per 28 punts contra el Mònaco. Un partit que Esport3 oferirà en directe des de l'Olímpic de Badalona a partir de les 20.45 h.

En teoria, és un rival assequible per als de Carles Duran, que es poden centrar totalment en aquest partit després de confirmar-se l'ajornament del que havien de jugar el cap de setmana que ve contra l'Estudiantes a la Lliga ACB per un brot de coronavirus al conjunt madrileny.

El tècnic verd-i-negre ha demanat als jugadors que mantinguin el bon nivell mostrat a Màlaga per assolir l'objectiu de classificar-se entre els dos primers del seu grup.

"Volem guanyar un nou partit, insistir en el bon treball que vam fer a Màlaga i, sobretot, seguir amb les aspiracions d'estar entre els dos primers, que és el nostre gran repte en aquest grup del Top 16."

Per la seva banda, el croat Ante Tomic ha avisat que el Nanterre és un equip molt fort físicament i que hauran de pujar el nivell d'intensitat per evitar sorpreses.

"El Nanterre és un equip molt físic, que corre molt bé a la pista, amb jugadors forts i atlètics, i nosaltres hem d'igualar aquest nivell de duresa i intensitat."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut