Prepelic ha estat el màxim anotador del Joventut (EFE)

El Joventut agafa aire amb una victòria contra el Brescia a l'Eurocup (81-68)

Tot i les baixes, el Joventut de Badalona aconsegueix la primera victòria de la temporada en guanyar al Brescia italià en la segona jornada de l'Eurocup (81-68). Fluixa entrada a l'Olímpic de Badalona en el seu retorn a la competició europea deu anys després

Xavi VallsActualitzat

Tot i les baixes, el Joventut de Badalona ha aconseguit la primera victòria de la temporada en guanyar el Brescia en la segona jornada de l'Eurocup (81-68). Fluixa entrada a l'Olímpic de Badalona en el seu retorn a la competició europea deu anys després.

Malgrat el bon inici de partit del Joventut, amb un encertat Nikos Zisis, el Brescia s'ha posat per davant en el segon quart i la Penya ha arribat al descans perdent d'un punt (35-36). Quan ha despertat Kemen Prepelic, el Joventut s'ha anat de 15 punts, màxima diferència, però un mal final del tercer quart ha fet que s'arribés a l'últim amb tot obert (58-53).

Tot i la mala primera part de Prepelic, l'eslovè ha acabat sent el màxim anotador amb 24 punts i un últim quart pletòric que ha permès al Joventut sumar la primera victòria de la temporada.

Birgander passarà de nou pel quiròfan

La mala notícia pel conjunt verd-i-negre ha estat la lesió del pivot suec Simon Birgander, que aquest dimecres tornarà a passar pel quiròfan per operar-se del genoll i es perdrà els pròxims partits.