Bàsquet

El Joventut, a punt per tornar als entrenaments

És un dels dotze equips amb dret de jugar la fase final de la Lliga ACB, però el tècnic, Carles Duran, no veu clar que es pugui reprendre el campionat

Jordi Robirosa / Enric VilaltaActualitzat

El Joventut de Badalona tornarà dilluns als entrenaments, amb la vista posada en la fase final de la Lliga, que encara no té dates ni seu decidida. Per tot això, l'entrenador, Carles Duran, és escèptic de cara a la represa de la competició.

"Sincerament, ho veig difícil. Crec que, tal com està el país, no és una situació fàcil, però també és cert que la Lliga i els clubs tenen aquesta il·lusió, i encara hi ha temps."

Davant de la tornada a la feina, s'obren moltes incògnites, però Carles Duran té clar què és el més important per als seus jugadors.

"La idea que tinc en aquestes dues o tres setmanes és que el jugador torni a tenir la sensació de ser jugador de bàsquet. Poc més podem fer, només tornar a tocar pilota i recuperar sensacions. Tinc un equip molt jove i estic segur que acceptaran bé el treball."

L'objectiu és competir el millor possible en aquest final de Lliga tan atípic. Però al Joventut li ha tocat el grup més complicat i Duran ja pensa més en la planificació de la pròxima temporada.

"De cara a la temporada que ve hi ha molts dubtes. Sé que el club té la intenció de jugar competició europea i això ens condiciona, segur. Ara mateix, penso més en l'any que ve que no pas en aquest final de Lliga."

ARXIVAT A:
Coronavirus Penya
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut