Barça

El "Hat-trick Barça" emetrà aquest diumenge una entrevista en exclusiva amb Luis Suárez

El davanter uruguaià del Barça fa balanç del seu primer any al club, i reconeix que aquesta temporada no estan fent tants gols com la passada. Sense Messi, diu que tots han d'assumir la responsabilitat

Actualitzat

Aprofitant el primer aniversari del debut del davanter Luis Suárez en partit oficial amb el FC Barcelona, el programa "Hat-trick Barça" d'Esport3 li ha fet una entrevista en exclusiva. És l'excusa perfecta perquè el futbolista uruguaià faci balanç de la seva experiència com a blaugrana. Us avancem un petit tastet d'aquesta entrevista que podreu veure íntegra diumenge a les 11 de la nit.

En aquests fragments que ara us oferim, Luis Suárez reconeix que, davant l'absència de Leo Messi, la resta de companys han d'assumir la responsabilitat de jugar sense ell. El davanter admet que l'equip no està fent tants gols com la temporada passada. I confessa que a la plantilla no li han agradat gens els xiulets que va sentir del públic del Camp Nou en el partit contra el Bayer Leverkusen de la Lliga de Campions.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut