Handbol

El Guadalajara impugna el partit contra el Cangas per un gol que es va computar dues vegades

El partit oficialment va acabar amb un 24 a 23 a favor del Cangas, però, en realitat, tots dos equips van fer 23 gols, però un dels gols locals es va computar dues vegades

Joan Ramon VallvéActualitzat

L'Asobal haurà de resoldre la reclamació presentada pel Guadalajara, que ha impugnat el resultat del partit que el va enfrontar ahir amb el Cangas del Morrazo, un partit que oficialment va acabar amb un 24 a 23 a favor del Cangas. En realitat, tots dos equips van fer 23 gols, però un dels gols locals es va computar dues vegades. El Guadalajara espera que es faci justícia.

Tot arrenca en una jugada amb el marcador 20 a 21. El Cangas marca, i immediatament el gol puja al marcador. El partit s'atura perquè hi ha un lesionat i quan es reprèn el joc amb el servei de centre s'anota un altre gol al marcador: 22 a 21.

Instants després, el Guadalajara, que era l'equip visitant, protesta. La taula de cronometratge dubta, i, quan el Cangas torna a marcar, decideix no variar el marcador per compensar el gol anotat de manera indeguda. Però ara són els gallecs els que protesten perquè consideren que el resultat és de 23 a 21. Els àrbitres han de parar el partit, acaben anotant un gol més als locals i ordenen continuar el partit. Al final, el Cangas del Morrazo va guanyar per la mínima, 24 a 23, però, en realitat, tots dos equips havien anotat 23 gols.

L'Asobal serà ara la que haurà de decidir: donar per bo el resultat consignat pels àrbitres, reconèixer l'error i confirmar l'empat a 23, o bé fer repetir el partit o jugar els minuts que quedaven quan es va cometre l'errada de la taula de cronometratge i els àrbitres.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut