Ludovit Reis, en una imatge d'arxiu
Futbol internacional

El Barça està a punt de tancar el fitxatge del migcampista holandès Ludovit Reis

Oriol Domènech va avançar al programa "El club de la mitjanit" d'Esport3 i Catalunya Ràdio que el futbolista holandès s'incorporaria a la disciplina del filial blaugrana la propera temporada

Actualitzat

El director executiu del Groningen, Hans Nijland, ha confirmat l'interès del Futbol Club Barcelona per Ludovit Reis, un migcampista defensiu de 18 anys que ha jugat 27 partits aquesta temporada a l'Eredivisie.

"Estem considerant seriosament que vagi al Barcelona la temporada que ve", ha assegurat Nijland, en un programa de la cadena holandesa Fox Sports.

Després que Oriol Domènech avancés al programa "El club de la mitjanit" d'Esport3 i Catalunya Ràdio que el fitxatge del futbolista holandès pel Barça estava tancat per un preu d'uns 2,5 milions d'euros més variables i que s'incorporaria a la disciplina del filial blaugrana a partir de la temporada que ve, el mateix Nijland s'ha afanyat a matisar el preu de l'operació en una entrevista a la cadena RTV Noord:

"No és una xifra realista, no malvendrem cap jugador. Encara no hi ha cap acord en ferm però ho estem negociant seriosament. No discutirem les quantitats que es mouen durant les negociacions però també he sentit que hi ha qui parla de 12 o 14 milions d'euros i tampoc és veritat"

El dirigent del Groningen havia explicat que una delegació del Barça encapçalada pel seu responsable del futbol formatiu professional, José Mari Bakero, va visitar recentment Holanda per discutir el possible traspàs, fet que suposa "la segona conversa" que els dos clubs han mantingut sobre el migcampista.

 

 

 

Anar al contingut