(Pepa Conesa/@BMGranollers)
Handbol

El Granollers topa amb el mur del Port Sagunt

L'equip del Vallès no ha estat capaç de mantenir el bon resultat de la primera part, i ha vist com els locals remuntaven el partit gràcies les parades de David Bruixola

El Fraikin Granollers i el Port Sagunt han disputat un partit molt igualat, on destaquen els gols que els dos equips han estat capaços d'aconseguir.

Des d'un inici del partit, el Granollers tenia al davant una defensa molt sòlida, però Osvaldo Maestro i Adrià Figueras han aconseguit anotar els gols dels visitants, que han topat ràpidament amb les rèpliques del Port Sagunt.

A partir del minut 20 de la primera part, les parades de Pol Sastre han donat un avantatge de quatre gols a l'equip del Vallès, que aconseguia obrir forat al marcador.

Ja al final de la primera part, Adrià Figueras s'ha retirat per una lesió, amb un 14-16 al marcador.

La segona part ha començat amb Figueras sobre la pista, però la tònica del partit ha estat molt diferent: David Bruixola, porter del Port Sagunt, ha sigut el gran protagonista amb les seves parades, i els locals han aconseguit capgirar el marcador.

El Port Sagunt ha estat capaç d'aconseguir una diferència de fins a quatre gols, mentre que els del Vallès veien com les seves ocasions topaven amb el pal o amb el porter local.

Final del partit amb un 28-25, un resultat que no ajuda a les aspiracions del Granollers