El Granollers no sap si jugarà a Europa la temporada que ve (@BMGranollers)
Handbol

Fraikin Granollers - Prolet 92, primer enfrontament dels vallesans a la Lliga Europa

Jugarà la pròxima edició de la Lliga Europea, la segona competició continental d'handbol, i ja coneix el seu primer rival a la competició

Redacció Esport3Actualitzat

El Fraikin Granollers s'enfrontarà al HC Prolet 92 de Macedònia en la primera eliminatòria de la Lliga Europea  L'equip vallesà debutarà el 28 o 29 d'agost el partit d'anada a Macedònia, i la tornada a Granollers el 4 o 5 de setembre. En cas de superar aquesta ronda li donaria accés a una segona ronda, l'última abans de la fase de grups.

El conjunt vallesà jugarà la pròxima temporada la Lliga Europea, la segona competició continental d'handbol, després de rebre una "wild card" de l'EHF, la Federació Europea.

Els altres equips de l'ASOBAL que disputaran aquesta competició són el Bidasoa d'Irún, l'Ademar de Lleó i el Logronyo.

Pel que fa als moviments de la plantilla, deixaran l'equip el capità del conjunt vallesà, Marc Garcia, que es retira, a més a més de Borja Lancina, Mamadou Gassama i Pol Sastre. Pel que fa a les altes, l'entrenador Antonio Rama comptarà amb les incorporacions del porter Rangel Luan, procedent del BM Ciudad de Logroño, i el lateral esquerre Joan Amigó, vingut del Cavigal Nice Handball.

En el capítol de renovacions, l'entrenador Antonio Rama ha renovat per 3 temporades, el porter Marc Guàrdia per una temporada més i Antonio García, Esteban Salinas i Adrià Martínez han renovat per dues temporades.

Els jugadors que tenen contracte en vigor per una temporada més són Edgar Pérez, Pol Valera, Sergi Franco, Oriol Rey, Álex Márquez i Chema Márquez. El canterà Jan Gurri té dos anys més de contracte en vigor. L'equip vallesà també puja al seu primer equip, procedent del B, a Víctor de Sande.

Anar al contingut