El Fraikin cau contra el Prolet 62, però es classifica per a la següent ronda (@BMGranollers)
Handbol

El Granollers perd contra el Prolet 62, però es classifica per a la segona ronda de l'EHF

Els catalans han fet bons els quinze gols d'avantatge del partit d'anada i estarà al sorteig de la segona ronda de la Lliga Europea

El Fraikin Granollers ha perdut aquest dissabte en la tornada de la primera ronda de la Lliga Europea. Els vallesans s'han vist superats per l'HC Prolet 62 per 27-29. Tot i això, el Granollers s'ha classificat per a la següent ronda de la competició gràcies als 15 gols d'avantatge que van aconseguir al partit d'anada.

El conjunt d'Antonio Rama no ha completat un bon partit, malgrat que han marxat al descans al davant en el marcador. A la represa, els visitants han tingut millors minuts i han capgirat el marcador. No obstant, en cap moment ha perillat la classificació i el Granollers serà al sorteig de la segona ronda de la Lliga Europea, l'última abans de la fase de grups.