Una acció atacant de Yusuf Faruk (BM Granollers)
LLIGA EUROPEA

El BM Granollers perd amb l'Aarhus en l'anada dels vuitens (32-34)

Tot i això, un gran final de partit dels catalans permet un bri d'esperança

Jordi RobirosaActualitzat

L'handbol als països nòrdics és com si fos una assignatura oficial. I a Dinamarca, l'actual campiona del món, es converteix en un màster. Durant 55 minuts els danesos han ofert un joc solvent, equilibrat, eficaç. Amb una defensa forta i agressiva, que els permetia recuperacions i contraatacs fàcils, i un atac enormement fluït. Això explica una primera meitat en què el resultat feia témer una derrota dura: 12-20. Vint gols han encaixat els vallesans en els primers 30 minuts, una cosa inusual.

I, de fet, a la segona meitat, l'Aarhus mantenia les diferències sense excessius problemes. Anotem, per exemple, una contra de Mollerup que significava el 22 a 30. Però en els darrers cinc minuts ha aparegut la rauxa del Fraikin BM Granollers. Tres gols consecutius de Jan Gurri, les aturades de Rangel i un parcial de 5 a 0 han aixecat els espectadors dels seients i han fet concebre esperances que, amb aquest equip, tot és possible.

Dimarts que ve, la tornada a Aarhus, en directe per Esport 3. Per si de cas, no s'ho perdin.