Antonio Garcia, en una jugada del partit (BM Granollers)
ASOBAL

El Granollers perd a l'últim segon el primer partit de la temporada

Els vallesans han caigut per un ajustat 30-31 contra l'Ademar de Lleó

Redacció Esport 3Actualitzat

El Fraikin BM Granollers ha deixat escapar l'oportunitat de sumar la cinquena victòria en cinc partits. Els vallesans han perdut el primer partit de lliga la temporada davant l'Ademar de Lleó per 30-31.

El partit ha estat molt igualat durant la primera part i el resultat al marcador era d'empat a 18 al descans. A la segona part, el Fraikin s'ha col·locat al davant en el marcador i ha arribat a guanyar de 6 gols a falta de nou minuts per al final (29-23), però finalment els castellans s'han imposat amb un penal en l'últim segon.

Els jugadors més destacats per al Granollers han estat Esteban Salinas i el jove Pol Sastre (21 anys), amb 7 gols cadascun.

Antonio García no ha pogut acabar el partit i se l'han hagut d'endur al principi de la segona part perquè ha rebut un cop al cap fortuït per part d'un company que li ha provocat una commoció i una lesió cervical.