Handbol

El Granollers, a dos partits per ser a Europa

L'equip vallesà necessita sumar tres punts, entre aquest vespre (20.15, Esport3) contra el Guadalajara i dissabte a Lleó per jugar a Europa la temporada que ve

Vicenç PradosActualitzat

La derrota de diumenge a Irun li va tancar les portes del subcampionat, però les esperances de jugar competició europea la temporada que ve segueixen intactes per al Fraikin BM Granollers. Això sí, necessita sumar tres dels quatre punts possibles en els dos partits que li queden a l'equip d'Antonio Rama, partits ajornats en el seu dia per la Covid-19, aquest vespre contra el Quabit Guadalajara i dissabte contra l'Ademar de Lleó.

L'avantatge per als granollerins és que cap dels seus rivals s'hi juga res, ja que el Guadalajara ja ha perdut la categoria i el Lleó té assegurada la presència europea la propera temporada.

Després d'encadenar nou victòries consecutives, les últimes derrotes contra el Barça i el Bidasoa han complicat les aspiracions europees del Granollers, que confia a recuperar el gran nivell de la segona volta per sumar l'objectiu de tornar a Europa després de dues temporades sense ser-hi.

Antonio Rama només tindrà la baixa del porter Marc Guàrdia per al partit d'aquest vespre, un partit especial per a Marc Garcia i Borja Lancina, que jugaran el seu últim partit amb la samarreta granollerina. El partit començarà a les 20.15 i Esport3 l'oferirà en directe.

Anar al contingut