El Granada castiga un Celta amb nou i s'emporta el triomf de Balaídos (0-2)

Els andalusos han aprofitat les expulsions de Jorge Sáenz i Fran Beltrán i s'han acabat imposant amb gols de Germán Sánchez i Yangel Herrera

El Granada s'ha emportat la victòria de Balaídos en un duel marcat per dues expulsions que han deixat el Celta amb nou a la mitja hora de joc. En el minut 10, els gallecs s'han quedat en inferioritat quan Jorge Sáenz ha vist la vermella directe per una trepitjada a Roberto Soldado. I en el 28, ha estat Fran Beltrán qui se n'ha anat abans d'hora als vestidors.

Amb dos jugadors més sobre la gespa, el Granada no ha desaprofitat l'oportunitat i s'ha acabat imposant per 0 a 2. Just abans del descans, Germán Sánchez ha inaugurat el marcador amb un cop de cap i en l'inici de la represa, el veneçolà Yangel Herrera ha fet el segon i definitiu amb un xut imparable.