El Gran Premi d'Espanya es tornarà a fer sense públic (circuitcat.com)
Fórmula 1

Un miler d'espectadors podran assistir al Gran Premi d'Espanya

Un miler d'abonats del Circuit podra presenciar diumenge en directe el Gran Premi de Fórmula 1

Redacció Esport3Actualitzat

Finalment, el Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1, que s'ha de disputar els dies 7, 8 i 9 de maig al circuit de Barcelona-Catalunya, podrà tenir espectadors. El Circuit ha elaborat un nou protocol d'accés, que preveu la presència d'un màxim de 1.000 persones el dia 9 de maig, d'acord amb les mesures previstes pel Procicat per als esdeveniments a l'aire lliure (aforament del 50% i un màxim de 1.000 persones amb seient preassignat).

Aquestes seran les places que s'oferiran als abonats del Circuit. Com que aquest col·lectiu supera amb escreix el miler de persones, tots aquells que vulguin assistir al gran premi hauran d'inscriure's a un sorteig que es realitzarà davant notari, d'on sortiran escollits a l'atzar els 1.000 espectadors que podran veure la cursa en directe.

El Procicat va determinar el 17 d'abril que la cursa es portaria a terme a porta tancada per culpa de la pandèmia. Els organitzadors de la cursa catalana ja van confirmar que farien la devolució de l'import de les entrades venudes.

 

Anar al contingut