Fórmula 1

El Gran Premi de Turquia posarà a prova l'evolució dels monoplaces de Ferrari

Després d'un parèntesi de tres setmanes, torna la Fórmula 1, i ho fa al circuit d'Istanbul. Allà és on Ferrari ha de demostrar si ha tingut temps per fer els deures, per proporcionar a Fernando Alonso i Felipe Massa un monoplaça competitiu. En els entrenaments de divendres ja es podrà veure si les innovacions aerodinàmiques els han posat al dia. La primera sessió de lliures començarà a les nou del matí i la segona, a la una del migdia. Totes dues sessions es podran seguir en directe pel canal Esport3 i per Esport3.cat.

Actualitzat
Pneumàtics amunt i avall per tenir-ho tot a punt de cara als entrenaments de divendres. Una imatge habitual en un dijous de gran premi. Hi ha previsió de pluja per a tot el cap de setmana i Alonso el primer que ha fet en arribar és posar-se sota cobert. Sota cobert també els seus mecànics treballen sense descans en l'F150. És l'hora de posar a la pista les solucions ideades a la fàbrica durant les tres setmanes que han passat des del fiasco vermell a la Xina.
 
Les novetats de Ferrari

Un nou aleró davanter, un altre de nou també al darrere i modificacions en els frens són les novetats de què disposaran Alonso i Massa per retallar distàncies amb els Red Bull i McLaren. Només hi ha un problema: que aquests no s'han quedat de braços plegats i també arriben a Istanbul amb coses noves. Ferrari passa a Turquia un autèntic examen. "El principal objectiu és millorar la nostra prestació en els entrenaments oficials i no perdre el bon ritme que hem tingut en les curses. Només així podrem lluitar amb els Red Bull, que estan molt forts" ha assegurat Massa.

Amb l'arribada a Europa, el pàdoc recupera el seu aspecte habitual. Autèntics hotels de luxe. Hi havia expectació per veure com seria el de Pirelli, el nou subministrador de pneumàtics. De color negre, com les rodes, i més gran i espectacular que el d'alguna escuderia.
Anar al contingut