Aficionats de l'Alabès a Mendizorrotza
Futbol

El gran gest de l'afició de l'Alabès amb la del Cadis

El conjunt gadità es juga la permanència al camp de l'Alabès, ja descendit, i el preu de les entrades per a l'afició visitant establert pel club basc és de 120 a 150 euros

Redacció Esport3Actualitzat

Aquest diumenge, a les 20.00, el Cadis intentarà aconseguir la permanència al camp de l'Alabès, ja descendit a Segona Divisió. Els gaditans no depenen d'ells mateixos, han de guanyar i que Mallorca o Granada no ho facin. El club basc ha publicat un comunicat amb els preus de les entrades del partit: entre 15 i 25 euros per als socis i entre 120 i 150 euros per al públic general. Sens dubte, uns preus molt exagerats i més tenint en compte la situació dels dos equips. 

Tant l'afició del Cadis com la de l'Alabès han mostrat el seu descontent amb la directiva del conjunt basc pels excessius preus de cara al partit corresponent a l'última jornada de lliga. 

Tot i l'elevat cost de les entrades per a l'afició del Cadis, els de Sergio González estaran ben acompanyats a Vitòria, i serà gràcies a l'afició de l'Alabès. Molts socis del "Glorioso" s'han ofert a comprar entrades per 25€ i vendre-les pel mateix preu als seguidors cadistes que vulguin animar el Cadis diumenge a Mendizorrotza.

Un gest que no ha passat desapercebut i que molts seguidors, no només del Cadis, aplaudeixen a les xarxes socials. L'Alabès serà equip de la Segona Divisió la temporada que ve, però la seva afició sempre serà de primera. 

Anar al contingut