Aduriz té un lloc assegurat a la gavarra, en cas que l'Athletic guanyi la Copa (EFE)
Futbol

El gran detall de l'Athletic Club amb Aritz Aduriz

El golejador basc té assegurat un lloc a la gavarra dels campions en el cas que els blanc-i-vermells guanyin la final de Copa

Redacció Esport3Actualitzat

Aritz Aduriz acaba de penjar les botes i d'anunciar que es retira, als 39 anys, perquè es veu obligat a passar pel quiròfan a causa d'una operació que li han de fer al maluc. El golejador de l'Athletic de Bilbao no podrà jugar la final de Copa –encara sense data- contra la Reial Societat.

Aduriz no podrà estar al camp jugant, però, segons ha confirmat el president de l'Athletic, Aitor Elizegui, tindrà reservat un lloc d'honor a la proa de la gavarra si finalment els bilbaïns aconsegueixen guanyar la final.

Encara que el teu maluc es recolzi en unes crosses, el teu cor és el d'un lleó. Hi haurà un lloc d'honor a la proa de la gavarra perquè ens acompanyis amb els braços oberts al vent.
 

Després de saber-se la notícia de la retirada d'Aritz Aduriz, l'estadi de San Mamés es va il·luminar amb un missatge d'agraïment dedicat al seu golejador.

 

Avui també s'ha fet públic que l'Athletic de Bilbao ha renovat, per una temporada més, el contracte del tècnic de l'equip femení, Ángel Villacampa.

 

Anar al contingut