Fórmula 1

El G. P. del Canadà en directe, amb el permís de la final de Champions

Cita amb l'esport mundial en majúscules aquest cap de setmana a TV3 i a Esport3: final de Champions League i G. P. del Canadà de Fórmula 1. El millor motor i el millor futbol, en obert i en català.

Oriol LlachActualitzat

Cap de setmana de Fórmula 1 a Montreal. Lewis Hamilton i Nico Rosberg seguiran el seu particular duel per fer-se amb el líderat del Mundial, mentre que Fernando Alonso intentarà arreplegar els primers punts de la temporada amb el seu dubtós McLaren en un Circuit on guanyar vol dir ser campió.

En plena ressaca de l'accident de Verstappen a Montecarlo que va deixar fora de combat Romain Grosjean, creuament de declaracions escalfades. El veterà Felipe Massa no s'ha mossegat la llengua i ha qualificat la conducció del novell pilot com a "perillosa" i que "tenia ben merescuda la sanció" que li va imposar la FIA. L'holandès no ha trigat ni un instant a respondre que hauria de "revisar la cursa de l'any passat" en referència a l'accident que justament van protagonitzar el brasiler i "Checo" Pérez.

Com sempre la Fórmula 1 correrà a TV3, però en un cap de setmana acaparat per la final de Champions, la programació de la màxima categoria de l'automobilisme podria veure's alterada en funció de si el Barça fa història i completa el segon triplet.

Dissabte, els entrenaments qualificatoris es veuran per Esport3, a les 18.30 "La Fórmula" amb tota la informació, reportatges i entrevistes d'última hora  i a les 19.00 els monoplaces lluitaran per fer-se un lloc a dalt de tot de la graella del Gilles Villeneuve.

Si el Barça s'imposa a la Juventus i es proclama Campió d'Europa, diumenge la cursa del GP del Canadà i la prèvia es veuran en directe per Esport3 a partir de les 19.15. En cas de derrota dels blaugrana, la cita amb l'elit del motor serà a les 18.30 per TV3 amb "La Fórmula" i a les 20.00, peu al ferro, amb la cursa.

Qui no es vulgui perdre ni un minut de Fórmula 1, amb l'aplicació Esport3, podrà veure en rigorós directe totes les transmissions des de qualsevol telèfon intel·ligent o tauleta.

A més, com sempre, els espectadors podran opinar a través de Twitter amb l'etiqueta #F1TV3. També hi ha un compte a Instagram amb l'usuari @F1TV3. I té llista de reproducció a YouTube amb el nom F1TV3.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut