Futbol

El govern espanyol no descarta que hi pugui haver aficionats als estadis aquesta temporada

Fernando Simón assegura que la presència de públic als camps de futbol és poc idònia, però no la descarta a partir de la fase 3 segons l'evolució de la pandèmia

Redacció Esport3Actualitzat

El director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries, Fernando Simón, considera poc idònia la presència de públic des del primer moment en alguns camps de futbol quan es reprengui la Lliga de futbol, després de l'aturada provocada per la pandèmia del coronavirus.

"No seria just poder tenir públic en alguns camps de futbol fins que tots no en puguin tenir. En això estem tots d'acord".

Simón ha comparegut en roda de premsa després d'una reunió telemàtica amb quatre futbolistes de Primera Divisió, Gerard Piqué, Asier Illarramendi, Dani Carvajal i Koke, una trobada que ha confessat que li ha fet especial il·lusió. Tot i no considerar-ho oportú, tampoc no ha descartat que hi hagi aficionats als estadis de futbol aquesta mateixa temporada.

"Un dels aspectes clau és quan hi haurà públic a les graderies. Encara no hi ha una resposta tancada, però el ministre s'ha compromès a fer una avaluació dels riscos. En la fase 3, si es pot fer, es farà. L'opció està sobre la taula i no s'ha tancat res. Ho veurem segons l'evolució."

 

ARXIVAT A:
Coronavirus
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut