Joan Soteras, president de la Federació Catalana de Futbol
Joan Soteras, president de la Federació Catalana de Futbol
futbol

El govern demana la dimissió de Joan Soteras per "presumptes corrupteles"

La consellera Laura Vilagrà ha demanat que el president de la FCF i la seva junta facin un pas al costat

Redacció Esport3Actualitzat

La Federació Catalana de Futbol no surt de l'espiral convuls en què viu instal·lada des de les eleccions a la presidència de maig del 2022. Unes votacions obligades a repetir-se el febrer del 2023 i guanyades per Joan Soteras però impugnades pels altres candidats, Isern i Palacios. Ara la vicepresidenta del govern, Laura Vilagrà, ha demanat que Soteras, el president de l'ens federatiu, i la seva junta facin un pas al costat.

Com ha exposat en una piulada a Twitter, considera que és el moviment que permetria allunyar la FCF de l'"ull de l'huracà" on està per "presumptes corrupteles o tergiversació de documents". Dijous l'Ara va publicar informacions del sumari que el Jutjat d'Instrucció número 2 de Sabadell està portant a terme per presumptes delictes de falsedat en documents privats i públics i d'administració deslleial per part de Soteras i altres membres més de la federació.

La investigació judicial esmentada té l'origen en la repetició de les polèmiques eleccions. Segueix la crisi institucional a l'organisme principal del futbol català.

Anar al contingut