Marcus Rashford, durant un partit amb la selecció anglesa (EFE/EPA / Neil Hall / POOL)
Futbol internacional

El Govern britànic rebutja la proposta de Marcus Rashford per ajudar els nens sense recursos

El futbolista del Manchester United volia ampliar els xecs de menjar gratuït durant les vacances de tardor i de Nadal per als nens més desafavorits, però l'exectiu de Boris Johnson ho ha refusat

El Govern britànic ha rebutjat la proposta del futbolista del Manchester United Marcus Rashford, que volia ampliar els xecs de menjar gratuït durant les vacances de tardor i de Nadal per als nens sense recursos.

El jugador dels "red devils" va llançar una petició en línia aquest dijous, manifestant la necessitat d'iniciatives que ajudin els infants vulnerables durant els propers mesos. Rashford va rebre en els últims dies un orde de l'Imperi Britànic pel seu treball per protegir els nens pobres del Regne Unit, a l'assegurar-se que rebessin els xecs de menjar durant les vacances d'estiu.
 
No obstant, les seves últimes propostes no han calat en el govern, que les ha rebutjat i ha anunciat que no té previst adoptar més mesures en aquest àmbit.

"Vam prendre la decisió d'estendre els àpats gratuïts durant la pandèmia, quan les escoles estaven tancades en confinament. Ara estem en una posició diferent. Els col·legis han obert i normalment no donen menjar durant aquestes vacances. Creiem que la millor manera d'ajudar les famílies quan no hi ha escoles és el subsidi universal, en lloc de donar aquests àpats gratuïtament", ha explicat un portaveu del govern.

La resposta de Rashford no s'ha fet esperar i ha arribat a través del seu compte de Twitter, on ha anunciat que seguirà la seva lluita per ajudar els nens més necessitats.

"Bon Nadal, nois. La pobresa alimentària ha augmentat un 250% i continua augmentant. Això no s'acaba i jo no pararé."

Anar al contingut