Els socis de l'Espanyol amb l'abonament renovat podran assistir al partit contra el Madrid a l'RCDE Stadium (@RCDEspanyol)
Futbol

El govern ampliarà la capacitat d'estadis i pavellons a un 60%

Redacció Esport3Actualitzat

Nou relaxament de les mesures anti-Covid gràcies a la millora de les dades epidemiològiques. El Procicat aprovarà aquesta tarda que als esdeveniments esportius de més de 10.000 persones l'aforament s'amplia del 40% al 60%.

Així ho ha avançat en una compareixença la portaveu del govern, Patrícia Plaja.

Les noves restriccions entraran en vigor aquest divendres dia 1 d'octubre, i per això el primer partit de la Lliga que es veurà afectat serà el que disputarà l'Espanyol contra el Reial Madrid d'aquest cap de setmana: podrà haver-hi fins a 23.700 espectadors. El Girona també podria ampliar la seva capacitat a Montilivi en el partit de dilluns contra l'Almería.

L'Espanyol un cop saber-se la notícia ha anunciat que diumenge davant el Madrid podran accedir a l'estadi tots els socis que tinguin l'abonament renovat i que els que encara no ho hagi fet tenen temps fins dijous. També ha comunicat que posarà a la venda un paquet d'entrades de la zona de tribuna principal del RCDE Stadium.

Anar al contingut