Esports

El golfista Txema Olazábal guanya el Premi Príncep d'Astúries dels esports 2013

El golfista basc, nascut a Hondarribia fa 47 anys, és el segon golfista que guanya el Príncep d'Astúries després de Severiano Ballesteros, el 1989. En l'última ronda de votacions del jurat, ha superat la nedadora paralímpica Teresa Perales, per nou vots a vuit. A la ronda final de votacions també hi han arribat el piragüista David Cal, el triatleta Javier Gómez Noya i la tradicional Regata Oxford-Cambridge.

Actualitzat

El golfista basc Txema Olazábal ha estat guardonat amb el Premi Príncep d'Astúries dels esports 2013, després de superar en l'última ronda de votacions del jurat la nedadora paralímpica Teresa Perales per nou vots a vuit.

A la ronda final de votacions també hi han arribat el piragüista David Cal, el triatleta Javier Gómez Noya i la tradicional Regata Oxford-Cambridge.

Olazábal (Hondarribia, Guipúscoa, 1966) és, després de Severiano Ballesteros, que va guanyar el Premi Príncep d'Astúries l'any 1989, el millor golfista espanyol de la història amb dos títols del Màster d'Augusta (1994 i 1999), set vegades integrant de la Copa Ryder, que va guanyar en quatre edicions, i capità de l'equip europeu d'aquest torneig l'any 2012, que també va guanyar.

Anar al contingut