Golf

El golfista nord-americà Tadd Fujikawa revela la seva homosexualitat

Fujikawa, de 27 anys, va tenir una entrada sonada al circuit professional, quan es va classificar per a l'Open dels Estats Units amb només 15 anys el 2006

Actualitzat

El golfista nord-americà Tadd Fujikawa s'ha convertit en el primer golfista en actiu a declarar la seva homosexualitat després de confessar-ho a les xarxes socials.

Fujikawa, de 27 anys, ha sortit de l'armari per ajudar altres persones que es trobin en la seva situació. "Tot i que és molt més acceptat en la nostra societat actualment, encara veiem nens, adolescents o adults discriminats pel que són... Vaig pensar durant molt temps que no hauria de sortir de l'armari perquè no m'importava que la gent ho sabés o no, però recordo que els testimonis d'altra gent em van ajudar quan pitjor ho estava passant", explica.

Fujikawa va tenir una entrada sonada al circuit professional, quan es va classificar per a l'Open dels Estats Units amb només 15 anys el 2006, un fet inèdit. Però des d'aleshores no ha tingut la progressió esperada i ha jugat en circuits secundaris.

"Vaig passar massa temps amagant-me i odiant qui era, sovint tenia por del que la gent podia pensar de mi. La meva salut mental ha patit durant anys", comenta.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut