Stuani.
Stuani celebra un gol en una imatge d'arxiu
Girona

El Girona vol sumar els tres punts davant del Sevilla de Pablo Machín

El Sevilla ha guanyat per la mínima els seus dos únics patits oficials de la Lliga, els de la temporada passada, davant del Girona, llavors dirigit per Pablo Machín

Actualitzat

El partit del Girona d'aquest diumenge és especial per a l'equip i el club. El rival, el Sevilla, conduït per l'entrenador que va pujar el Girona a Primera Divisió, Pablo Machín. Això va ser el 4 de juny del 2017 i des d'aleshores ja ha plogut una mica. Aquest diumenge, a les 12:00, s'enfronten tots dos al Sánchez Pizjuán.

Després de pujar a Primera Divisió, el Girona no ha aconseguit guanyar mai el Sevilla a la màxima categoria. El conjunt andalús s'ha emportat els tres punts en les dues trobades, per la mínima: amb un 0-1, de Luis Muriel, i un 1-0, de Pablo Sarabia. 

L'única novetat en la convocatòria de Eusebio Sacristán és la presència del migcampista del filial Seung-Ho Paik al lloc del català Èric Montes, el futbolista del Peralada-Girona B, que, al costat de José Aurelio Suárez i Valery Fernández, completa la llista respecte al partit de dilluns davant l'Athletic Club. A San Mamés, els blanc-i-vermells van veure tallada una ratxa de fins a vuit partits consecutius sense conèixer la derrota després de caure per un 1-0 tan ajustat com polèmic.

El Sevilla, per la seva banda, és segon a la Lliga, està a setzens del torneig continental i a vuitens de la Copa del Rei. Per a aquesta cita, Machín recupera un jugador dels indiscutibles, l'extrem Pablo Sarabia, que, davant del Krasnodar, no va jugar per sanció; també sancionat està el migcampista argentí Franco Vázquez. 

En el capítol de lesions, ja dijous davant del Krasnodar va reaparèixer el lateral dret Jesús Navas, en un partit en el qual va descansar per precaució el central danès Simon Kjaer, que també ja està disponible. L'entrenador sorià segueix amb les baixes per lesió d'Aleix Vidal i del francès Maxime Gonalons.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut