Futbol

El Girona vol consolidar-se en zona d'ascens directe amb una victòria contra el Lugo a Montilivi

Els gironins, que encadenen nou partits consecutius sense perdre, volen sumar un triomf contra un rival directe a la classificació i que fa dues temporades els va privar de pujar a la màxima categoria del futbol espanyol

Actualitzat

El Girona FC rep aquest vespre el CD Lugo a Montilivi, en un duel directe per a l'ascens a Primera Divisió. Els gironins, que encadenen nou partits consecutius sense perdre, volen sumar un triomf contra un rival directe a la classificació i que fa dues temporades els va privar de pujar a la màxima categoria del futbol espanyol.

Per a aquest duel, Pablo Machín continua tenint les mateixes sis baixes per lesió: Kiko Olivas, Richy, Mas, Juanpe, Eloi Amagat i Fran Sandaza, però recupera el porter Bono, que es va perdre el partit de la jornada passada a Múrcia perquè estava concentrat amb la selecció del Marroc.

El tècnic del Girona li ha tret importància a la posició d'ascens directe que ocupa actualment el seu equip i ha destacat "la igualtat que hi ha en la categoria", pel que ha qualificat la situació provisional d'"anecdòtica".

El CD Lugo, que va trencar contra el Rayo Vallecano una ratxa de cinc jornades sense guanyar, afrontarà la visita a Montilivi amb dues baixes importants per sanció, les de Fernando Seoane i Ignasi Miquel.

Anar al contingut