El Girona guanya l'Almeria en el primer assalt de la primera eliminatòria per pujar a Primera (1-0)

Oriol Llach EstrellaActualitzat

Victòria del Girona contra l'Almeria en el partit d'anada de la primera eliminatòria del play-off d'ascens a Primera (1-0). Montilivi sense públic però amb aficionats rebent el Girona a l'hora d'arribar a l'estadi i animant l'equip des de fora però fent-se sentir en tot moment. Els blanc-i-vermells han sortit a la gespa amb molta confiança i han dominat la possessió davant d'un equip andalús replegat en defensa i esperant la mínima distracció per sortir al contracop.

De mica en mica, però, s'han anat equilibrant les forces i l'Almeria ha sortit del forat per intentar generar accions a camp contrari. Els de Francisco, però, no s'han deixat intimidar i, després d'uns minuts força igualats, han recuperat el control de l'enfrontament a la recta final de la primera part. Malgrat tot, el partit s'ha anat al descans amb un empat a 0 en el marcador.

A la represa, després d'uns primers compassos incerts, al minut 54, el Girona ha inaugurat el marcador amb un gol de Stuani que ha culminat una excel·lent combinació al primer toc entre Samu Saiz, Borja i Samu de nou que ha servit una assistència deliciosa cap al davanter uruguaià i que no ha fallat a l'hora de superar el porter de l'equip andalús Sivera.

Amb l'avantatge, els de Francisco han buscat sentenciar amb el segon gol però l'Almeria ha tornat a tancar files al voltant de la porteria fins que ha frenat l'embat dels gironins, que de mica en mica han anat afluixant la pressió.

Aquest diumenge, a les 19.00, el Girona jugarà el partit de tornada a l'Estadi dels Jocs Mediterranis.