Girona

El Girona treu un meritori empat al camp de l'Atlètic de Madrid (1-1)

El Girona aconsegueix un resultat històric al Wanda Metropolitano gràcies a un gol de Portu al minut 72

Josep M. PuigActualitzat

El Girona ha tornat a posar contra les cordes l'Atlètic de Madrid i ha aconseguit un empat històric al Wanda Metropolitano (1-1). Els de Simeone s'han avançat en la primera part però els gironins han empatat en la recta final del partit gràcies a Portu (72').

El partit ha estat molt tàctic al Wanda Metropolitano. Simeone i Machín, més pendents del rival que no pas de practicar el seu futbol. L'ocasió més clara de la primera part l'ha tingut Correa, en un u contra u, que el porter marroquí del Girona Bono ha enviat a córner en el minut 23. Quan el partit s'encaminava cap a l'empat a zero, en una jugada embolicada, Griezmann ha tret petroli. El jugador francès ha recuperat una pilota des de terra i Diego Costa li ha tornat l'assistència per obrir el marcador.

Els gironins no han deixat de donar la cara al partit i en el minut 45 Portu ha tingut a les seves botes l'empat però la seva rematada l'ha aturat Oblak.

La segona part ha començat amb canvi de porter per la lesió de Bono. El primer llançament l'ha provat Borja des de fora l'àrea però la pilota ha marxat a l'esquerra d'Oblak. L'Atlètic però en mica en mica ha anat agafant el ritme del partit a la segona partit i passat el quart d'hora Carrasco ha fet intervenir Gorka. El Girona però ha cregut amb l'empat i en una jugada de lluita i força un altre cop Portu s'ha infiltrat entre les línies enemigues i ha fet el seu vuitè gol aquesta temporada.

Olunga ha tingut en les seves botes el gol de la victòria en l'últim sospir però el kenià no ha tingut l'encert que va tenir la setmana passada contra el Las Palmas.

Lesió de Bono i dos sancionats

Abans d'acabar la primera part, el porter Bono s'ha queixat d'unes molèsties al genoll i ja no ha sortit a la segona part. El porter en la jugada del gol ha topat amb Diego Costa i no ha pogut jugar els segons 45 minuts. El seu lloc l'ha ocupat el porter basc Gorka. D'altra banda, el carriler Aday i el defensa Juanpe no podran jugar dissabte que ve al camp del Màlaga després de veure la cinquena targeta groga al Wanda Metropolitano.